Všední den

Všední den

Anotace: I obyčejný den ve městě má své kouzlo

Ležím nahá na polštáři snů,
na kostele odbíjejí sedm,
snad vstanu včas a den mě pohltí.
Vtáhne mě do svých sítí,
snad neusnu na červené.
Za auty vidím jen čáru,
čáru osudu každého z nás.
Sbohem ty jenž prve
i naposledy spatřils mě a já tebe.
Autor lesní víla, 26.04.2016
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí