Jsme kdo jsme

Jsme kdo jsme

Anotace: doufat, věřit a dýchat // bez strachu jsme svobodní

tichý hlas šeptá
co nikdo nevěděl
bláto na duši
zvoník odletěl

nevidět znamená milovat
být odvážný a šokovat
hlupák či srab
soudí se sám

přiznat si pravdu
a nikdy nelitovat
jsme kdo jsme
tak čeho se bát

dýchat pomalu
v životě bez strachu
rozvážně se poddávat
mezinárodní lásce

a doufat, že zase jednou budu happy

"bez strachu jsme svobodní"
kdo nezažil, nepochopí
Autor bloumej očima, 27.04.2016
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Marsinka, vodnař, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí