Doteky

Doteky

Anotace: Nová píseň.

 

MP3: 

https://soundcloud.com/tomcortes/tom-cortes-doteky?

in=tomcortes/sets/tomcortes

 

 

 

Doteky ruky zpod deky
konečky objímá mráz
Smuteční barvy, obleky
To něco umřelo v nás

 

 

Léto nepřišlo dřív
navzdory předpovědi
se všude drží ledy
moudra čerpáme z piv
a svět nám chutná hořce
jak parfém na pokožce

 

Uvnitř obvodů zkrat
co nejde hasit pěnou
Panák na uklidněnou
Není čeho se bát
Dvě srdce na podpoře
by sotva mohla hořet

 


Doteky ruky zpod deky
konečky objímá mráz
Smuteční barvy, obleky
To něco umřelo v nás

 

Doteky ruky zpod deky
konečky opouští cit
nevím co značí navěky
snad proto toužím to mít

 


Pokoj v hotelu Svět
a v něm pár starých krizí
co nikdo neuklízí
venku začíná hřmět
já v teple za záclonou
jdu pálit jednu vonnou

 

Barman zapíjí žal
a někdo vybral mince
tam z kašny u hostince
doufám jen že si přál
víc než dvě malé vodky
a klíče od záchytky

 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 28.04.2016
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Frr, MARKO, Janna, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty jsou vskutku originální! :)

30.04.2016 11:28:03 | Lioness

Díky lvice! Nějaký konkrétní se ti zalíbil? :)

30.04.2016 15:08:37 | Tom Dvořák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí