Světla

Světla

Anotace: ...

Snad dokážu i zatemnit své srdce rozumem,
ale uvidím pak jiskry v hvězdách vyhaslých?
Když supi uniknou z úst mých,
musím se ptát, co potom?

Tys přišla na Venušin den,
k chlapci se smutnýma očima,
a on ti řekl o vesmíru citů,
kde skutečnost podobá se mýtu.

Tmy jsem se nikdy nebál.
Zhasínám světla, abych v dálce viděl další...
Autor Vraby, 30.04.2016
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí