Anotace: ....

Slunce zapadá
a ty skládáš si ruce pod hlavu svou
a protože ruce pod hlavou máš,
tak už mi nezamáváš

Sen skončil,
Jako nic co není a nikdy nebylo
Jako když v těch podzimních nocích,
Se dva cizinci procházeli…

Jen tak bez cíle

Toulali se
Jako prsty ve vlasech
Neřešili, co bude zítra
Ani pozítří

Ani nikdy

Až se zase budu toulat
Jen tak bez cíle
Už to nebude s tebou
A možná ani s nikým jiným

A možná že sama

Sama


chtěla bych umět létat

Jen tak …
Autor karkulik96, 30.04.2016
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí