Krajina

Krajina

Anotace: ...včera jsem absentýrovala, tak to musím napravit :o)

Spojení nás dvou
je pevnější než skála,
jsme sobě krajinou,
co není prozkoumána.

Jsme sobě krajinou
a dálky krásně voní
příchutí vábivou
se jeden v druhém projít...
Autor Cecilka, 10.03.2005
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí