Valhalla volá

Valhalla volá

Anotace: Absolutně nesourodé několikaverší...

Sbírka: Stručné verše

Chlad zaplňuje knajpu od sklepa až po půdu
Ponocný chystá se k obchůzce
Rohy jsou plné chmeloviny a sladu
V číších vlní se hladina medoviny

Roztomilé stvoření naráží další sud
Musí uhasit naše vyschlá hrdla
Vysušená na prach

Pečené maso odpočívá nad doutnajícími poleny
Vyčkává na nevyhnutelné pozření
Kdo pohrdl by pečenými koleny
Když nabízejí se jak potulné ženštiny – leč levněji?

Ráno započne další slavnost
Větší, slavnější
Ráno sejdeme se všichni pod jasanovými listy
Valhalla volá padlé válečníky
Autor Ravena Lupus, 02.05.2016
Přečteno 538x
Tipy 4
Poslední tipující: Oxík, Móny, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí