Odpovědi

Odpovědi

Anotace: ---

Za oknem je tma.

Ve světle pouličních lamp

hledám známé tváře,

přátele, lháře,

něco, co znám ...

 

Za oknem prší.

Mezi kapkami deště

hledám odpovědi,

pravdu, zapomnění

a snad ještě

                         paprsek slunce

                         a duhu ...

 

Za oknem svítá.

Za denního světla

už nic nehledám,

před sebou mám zrcadlo

                          a v něm svoji tvář

                          a všechny odpovědi ...

 

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 03.05.2016
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Papagena, Móny, Kapka, Frr, Jin&Jang, Kubíno, Jort, Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená..

04.05.2016 10:48:49 | Papagena

Děkuji :o)

04.05.2016 14:03:08 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí