slova

slova

Bloudím sny, co nejsou mými
snažím se je překonat
zakopávám je svými rýmy
které bych měl zachovat

Město padlo a král zmírá
je to teď zem bez pána
mé hrdlo chladně svírá
je jako den bez rána

běžím napříč hurikánu
slov, neplechy a zlých dnů
vybudovali jsme barikádu
abychom se nevzdali svých snů

proto bojuj, za to, co ty chceš sám
abys pak nemusel dělat, co se líbí nám
Autor madness.is.freedom, 04.05.2016
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí