Zvuk

Zvuk

Anotace: 4/5/2016 * In vino veritas

Zasel jsi střípky nejistoty
do duší zlomených andělů
kráčíš stopami zavátými strachem
do nekonečna probdělých nocí
jsi zrádce vlastních očí
vnímáš už jenom zvuk
jako ozvěnu svázanou v popelu
zajatci cizích osudů
jako posedlí hledající náhradu
za chyby, co neponaučí
ta hudba nezní tak jako dřív
už nechci vědět, které všechny
zradil jsi
Autor E.deN, 04.05.2016
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Mates.21, Lioness, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí