jako

jako

Anotace: jen tak jako a jakoby...

jako těžký plášť,
který mě na ramenou tíží.

jako cit,
který mi jen ublíží.

Jako láska nepoznaná
jako jepice,
co nedožije se rána

jako rezignace,
kterou zabije mě ignorace


jakoby nic ...

- tak už se toho vzdej a vyjdi do ulic!!!
Autor karkulik96, 05.05.2016
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí