Skvrna krve

Skvrna krve

Anotace: 6/5/2016

Jsem rozpitá kaňka, skvrna krve
rozlévající se po břiše
jezero slz, které vyplakala jsem
po všech těch nocích bez tebe
má mysl na cestách časem
neukotvená

ztrácím sebe, ztrácím tebe
dokonalost není věčná, nevděčná
to, co jsem, jsem jen já sama
ne ty, v mé mysli, v mém těle
znásilněná minulost
protkaná bolavou přítomností

slova nic neznamenají
pravdu uvidím jen v očích tvých
neměnnou
Autor E.deN, 06.05.2016
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Lioness, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí