představ si..

představ si..

Anotace: ...

Představ si vesmír

 

že se

rozpíná

napíná

 

vše co se od sebe vzdaluje

nakonec splaskne a

zhroutí se do sebe

do jednoho bodu

 

tak možná

stále dokola

 

tvoří se

ničí se

 

a je jich mnoho

 

tolik vesmírů žije

 

a umírá

 

Autor Avola, 06.05.2016
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí