Úder do vteřiny

Úder do vteřiny

Anotace: Ani nevím, jestli se ti v noci něco zdá.

Mlčení je někdy jako přát si úplně všechno
a střílet do středů vteřin tajné vzkazy

Mlčení je někdy jako přát si aby má poezie
tikala ve tvých snech

- a tys jim věřil
stejně jako neúprosnosti času
- té hře na spěch
která se v noci na posteli otáčí zády,
aby ses ráno probudil uvnitř Ticha


neodbytné hodiny ti to stejně řeknou:
tik ... tak ...
Autor Aaliyan, 10.05.2016
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Nikita44, Jort, Petbab, Avola, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí