Asociativa

Asociativa

Anotace: Fanatická asociace na půlnoční téma...

Sbírka: Stručné verše

„Život je větší, než si myslíš“
Řekl anděl a otřel ze své sekery krvavou šmouhu
„Není lehké obstát na té dlouhé pouti“
Kapky mu pomalu stékaly po křídlech
Nemohl popřít svou věčnou touhu
Dusit oběti a brát jim dech
A párem křídel na zádech
Rozdmýchával vichry ze všech světa stran
Řinoucí se do bezedných jam
Bestiálních zemských tlam
A zavalující louky
A lesy
Stromy
Ukrývající běsy
Požírající časem sešlé domy
Hroby stále žijících mrtvol
Autor Ravena Lupus, 11.05.2016
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, bogen, Jin&Jang, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jako když mravenec kouká do nebes a podrážka se přibližuje a přibližuje.. + ..

11.05.2016 13:21:45 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí