euforie

euforie

Pole mění svoje barvy
a uzavřelo tě do zakázaných končin

Bolelo to v srdci
Bolelo to sladce
jako nahý těla v noci

a když přivál vítr heroin
zamiloval jsem se

do zápalu Anarchie
do řádu chaosu
a nespočetných orgasmů

do zvuku rockových dnů
co mi přinesli klid

našel jsem svůj řád
řád ve vagínách dlouhovlasých dcer
a na dně mužských stisků

miloval jsem
zamlžený okna od kouře
a prázdný flašky na dně bývalých jezer

bylo to jako šukat dítě
bez smilovaní
s naivitou šílenýho psychopata

a každej jako ty
se jednou probudí

z ničeho
z prázdnýho sexu
z nemocných myslí

a nebo chcípne
Autor madness.is.freedom, 11.05.2016
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteRayne, Lioness, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak surový až je to pěkný

14.05.2016 02:25:18 | Lioness

Doufam ze to bryzy pride...

11.05.2016 23:00:25 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí