šepot mraků

šepot mraků

vítr unášel mraky
na azurovým moři plným delfínů

proudil tam chlad
krvavý fleky
a neústupnej strach

kterej roznesl semínka stromů
po celým světě

v tichu
v bolesti
i pozdravech malejch dětí
Autor madness.is.freedom, 17.05.2016
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí