Déšť

Déšť

Anotace: Hudební text

V noci přišel déšť a zaplavil celý, celý kraj.
Jak slzy s tvých očí snášel se k zemi,
Jak smutek v tvé tváři, když večer jdeš spát.
Ráno déšť ustal, tak jako tvůj pláč,
Slunce zas svítí, ty směješ se zas.
Však něco tu zbylo v temných kalužích
Tak jako v tvých očích smutek je skryt.

Roníš své slzy, pro lásku ho ráda máš,
Zapomněl, že jsi, a co ty, co dělat máš?
Smutek v tvé tváři ukryt je už pár dní,
Přes noc ti zmizel, prý už se nevrátí.

On říkal často, že má tě rád
A že tě nikdy nezradí.
Ta slova zůstala jen hrou,
teď už se nikdy nevrátí.
Nevrátí – ten pocit tě děsí,
Jen pár krásných dnů
A pak tisíc smutných.

Déšť v noci přišel, nasytil suchou zem,
Tak, jako tebe on a pak rychle odešel.
Můžeš chtít hodně, můžeš chtít ještě víc,
Déšť ani lásku v ten večer nevrátíš.
Autor vmauxit, 10.02.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí