Den

Den

Anotace: Představa

Těžká kniha otáčí svůj list,
něčí oči vidím jména číst,
tihle budou dneska štastní,
tihle budou dnes neštastní,
těm se zdraví podlomí,
tyhle chřipka dohoní.
A přesto vítám dnešní den,
sluncem krásně probuzen.
A tak budu snít svůj sen
i dnešní májový den,
tak jak sem si kdysi přála,
a žila jen z mála.
Autor lesní víla, 21.05.2016
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí