Sedm odrůd smrti

Sedm odrůd smrti

Anotace: 21/5/2016 * Už je to skoro rok. Kruh se uzavírá. A tak tedy vysílám poslední "sbohem".

Sedm odrůd smrti zabalím ti na cestu
na cestu zemí zamrzlých jezer
kde svět se zda mnohem čistší
větrem ošlehaný kraj

Sedm odrůd smrti zabalím ti na cestu
na cestu skrze očistec
jenž sám si utváříš z bolesti
už dávno prožité

Sedm odrůd smrti zabalím ti na cestu
na cestu tolikrát prošlapanou
a jako potrhané struny
kroky zůstávají nezvučné

Sedm odrůd smrti zabalím ti na cestu
na cestu pryč ode mne
když vyháním tě ze vzpomínek
jako bys nikdy nebyl
Autor E.deN, 21.05.2016
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, boruvka175, Mates.21, Kortan D´Mordraghull, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí