Bláznivý lákač

Bláznivý lákač

Anotace: lákač láká lidi na večírek.

Dámové a pány, tedy
pánové a dámy,
vyslechněte si krátké pozvání
na večírek se mnou a s vámi.

Že budete hodně platit?
Tak o to se bojíte?
Za pár korun jste na party,
o které ani nesníte.

Můžou přijít cizinci,
ale také naši,
budeme mluvit všemi řečmi
a naděláme kaši.

Máte rádi víno
nebo snad i pivo?
I rumu se vám dostane-
jé, tam bude ale milo.

Nebo radši kolu, Fantu,
Bonaqu či Cappy?
Vody bude dostatek,
téměř jako mají Slapy.

Jídlo bude ráj,
zapíchneme selátko.
To budeme grilovat
a spapáme ho zakrátko.

I vegetarián si pochutná,
šopský salát, mňami, mňami,
Ať jste jakýkoliv žravec,
budete dělat hami, hami.

Pak musíme shodit
ta přebytečná kila.
Jak jinak než tancem?
V tom tkví velká síla.
Můžete se proměnit
ve Španěla a Španělku
či ve společenskou tanečnici
a tančit na dámskou volenku.

To bude jedna soutěž,
která výhru skrývá,
může soutěžit střízlivý,
ale i opilý jak slíva.

Však slyšíte,
že tohle super večer bude,
tak pojďte koupit lístky,
toto nenajdete všude!
Autor svacinka.A, 10.02.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký,ani se nedivím,že si vyhrála to vejce=))

15.02.2007 11:14:00 | NiKkA15

vtipná a hezky napsaná pozvánka :-)

12.02.2007 15:41:00 | Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí