Svět nezměníš

Svět nezměníš

Anotace: o změně světa, která se nedá uskutečnit

Jsi tulákem své duše,
potřebuješ radu,
jak změnit svět k své pýše,
já povím ti celou pravdu.

Jednou se zrodila hvězda,
jednou se zjevil kříž,
ani se to nezdá,
jak životem rychle proletíš.

V jedné zemi se válka síří,
v druhé je blahobyt a sláva
nebo oči netopýří
nikdy nebudou zmrzlá láva.

Ještě nikdo na Slunce nevstoupil,
nikdo v jiné galaxii nebyl,
nebe si nikdo nezakoupil,
každý by rád na hezkém místě pobyl.

Včely vždy budou sbírat pyl,
mravenci stavět mraveniště,
snad každý má na to dostatek sil,
říct svůj názor nahlas nebo tiše.

-Všechno má svá pravidla,
teď už to víš,
že vše není sladké jako povidla
a tento svět nezměníš.
Autor svacinka.A, 10.02.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hluboce přemýšlíš o světě dnešním
malo je lidí co o něm ví
hledáš i pravdu člověku cizí
a nikdo z nás ji nikde nekoupí...

12.02.2007 15:52:00 | Lupus

klikl jsem vedle, chtel jsem dat 40%, ale tady stejne o nic nejde, ale stejne promin

10.02.2007 12:21:00 | pigeon

zkus to rozvést a napsat to trochu delší a pošli mi to na mail - takhle je to nevyhovující

10.02.2007 12:20:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí