Kopřivy

Kopřivy

Anotace: Na víčkách schne ti slaná voda, kopřivy rostou ze zášti. Čas všechna pouta roztříští, vzpomínky, ...

Na víčkách schne ti slaná voda,
kopřivy rostou ze zášti.
Čas všechna pouta roztříští,
vzpomínky, ale přísně hlídá.

Rána jsou smutně modrošedá,
úsvit je sevřel do kleští.
Na víčkách schne ti slaná voda,
kopřivy rostou ze zášti.

Frivolnost mysli daň si žádá,
jako ohaři výmarští,
žene se lačně po poušti,
za kytkou která neuvadá.

Na víčkách schne ti slaná voda,
kopřivy rostou ze zášti.
Autor Vraby, 25.05.2016
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí