C'est la guerre

C'est la guerre

Anotace: ...

Řady jsou prořídlé
nasáklé krví
útok veden po křídle
a mrtvá těla hrozivě smrdí

Šrapnely a šlachy
lítají vzduchem
ti nahoře pijí šnaps a hrají šachy
nemají nic společného s mrtvolným puchem

Rozkvetlé aleje
spálené na prach
kde je Bůh,kde je
když jarní krajinu zaplaví déšť z lidských šlach

Namísto polibků
jen palba z pušek a děl
namísto jemných dotyků
jen hromada zmrzačených těl

A za nehty špína
šeptá smrti píseň
a do ruda zbarvená hlína
nasává z mrtvol plíseň

Tohle je válka
běsnění z pekel
ďáblova sebranka
vykopaných válečných seker

Tohle je válka
jen smrt a zoufalství
tohle je válka
jen křik a vandalství

A místo ke Kristu
modlíš se k Satanu
radistu,tankistu
když bodáš do chřtánu
Autor lukassnajdr, 26.05.2016
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Oxík, Tomáš Pavlík, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí