Mladý chlapec - Starý muž

Mladý chlapec - Starý muž

Anotace: Čas je pouhá iluze, běhá pořád stejným tempem, které se neustále mění.

Mladý chlapec hledal směle

hledal vskutku neotřele

 

pravdu, lásku, krásu dní

věci běžně nevšední

 

Našel lásku pravdu pak

bolest srdce je to tak

 

A když pozbyl nadějí

našel krásu všedních dní

 

Tak v dešti zpívá neotřele

starý muž vždy jen vesele

Autor Vyvrženec, 28.05.2016
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Blondý, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí