Chybíš mi!

Chybíš mi!

Anotace: (23.3.2016 - i když jsi doma, občas si připadám sama)

Chybí mi Tvé doteky...
Tvé polibky...
Letmá políbení...
Třeba jen na rozloučení...

Chybíš mi doma...
A to i když tam jsi...
Chybíš mi v posteli...
U filmu...

Chybí mi Tvá vůně v mojí posteli...
Chybí mi naše mazlení...
Ležení vedle sebe...
Naše tulení...
Náš sex...

Chybí mi naše rozhovory až do noci...

Jsi unavený...
Jsi nepřístupný...
Jsi zaneprázdněný...

Snažím se na Tebe netlačit...

Jsem věčně sama...
Neuspokojená...
Smutná...
Autor B.a.r.b.a.r, 28.05.2016
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: Barčík, Mácha, Zrzi, Jin&Jang, Mates.21
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné a máme to podobné... Držím palečky bude lépe :)

13.10.2016 10:53:42 | Barčík

Velice přesné a výstižné

29.05.2016 20:04:43 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí