Hej Ty!

Hej Ty!

Anotace: Hej ty! Koukám na tebe....

Sbírka: Taneční básně

Hej ty! Koukám na tebe,
co ty děláš ze sebe?
Myslíš si, že jsi nejlepší,
ženeš se za pýchou a hrdostí.

Proč? Z jakého důvodu to děláš?
jak oheň z neúspěchů plápoláš.
Neřešíš, jaké následky to má,
a řveš na mě: "O bože ty jsi pitomá".

Možná jsem pitomá, hnusná a sprostá,
v dnešní době se upřímnost trestá.
Copak z mého tance nic nechápeš?
dávám najevo svůj hněv a tvou faleš.

Otočka, drill a póza,
toto není žádná próza!!
Autor Annie Tauer Jackson, 29.05.2016
Přečteno 1082x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Kubíno, Frr, Katherin Bidmonka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí