autorecenze

autorecenze

Anotace: je to tak až do oblak.

Sbírka: poetický odpad

ležím

spím a chodím

běžím

vstříc válečným lodím,

věžím

a k tankům se brodím

krádežím

neholduji

pobřežím 

salutuji

a pražským nábřežím

se klaním.

Autor ArtFox, 30.05.2016
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí