Nade břehy

Nade břehy

Anotace: text

u řeky se dobře sedí
do vody se dívá
zapomělas dcerko švarná
zapomělas zpívat

co v tej temné vodě vidíš
vidí jen Tvé oči
jak by žalu bylo málo
někdo si pro něj skočil

šohaj chladnů vodu znával
v Tvých očích sa topil denně
před okýnkem v noci stával
srdce nosil ženě

bylo lásky v očích málo
šohaju Ty všechnu dal jsi
srdce její neroztálo
jiný v očích zaplaval si

teď ta dcerka nade břehem
lomí ruky v kleče
kde dříve hluboká tůně
mělká slza teče..
Autor Herbit, 30.05.2016
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: el sereno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí