Svítá a měsíc jde spát..

Svítá a měsíc jde spát..

Anotace: Čas prostě vrátit nejde..

Svítá a měsíc jde spát,
ptáci zpívají a ty se začínáš bát.
Proč ještě doma nejsem,
když odešla jsem v deset.
V duchu ptáš se kde jsem,
chceš zmáčknout reset.
Aby odbila devátá hodina,
kdy seděli jsme spolu u vína.
Pak by ses nezlobil kvůli rozbité skleničce
a já bych neodešla k Aničce.
Jenže nic z toho vrátit nejde,
čas utíká a jentak ho to nepřejde.
Lidé vstávají do práce na raní,
na budíku pět.
S obličejem ve dlaních,
voláš: " Miláčku, vrať se zpět!"
Autor Kisska, 10.02.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí