řeka

řeka

Anotace: ---

Hlesla jsem: ,,už nemůžu dál",

a tys mě vzal do dlaní,

vítr lehce vál,

něžně hladil po tvářích

a já zavřela oči...

 

... odhodlána vkročit

do neznámých vod,

přeskočit plot,

ve tvém objetí

nechat strach za zády...

 

... co sudičky nám přály,

ve hvězdách zůstane

a vody neznámé

omyjí naše těla.

Jsme jen TY,

                  JÁ

a řeka bezbřehá ...

 

 

Autor FroniXY, 01.06.2016
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Nikita44, Mácha, Kubíno, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí