Tanec, zbraň má

Tanec, zbraň má

Anotace: Taneční kroky jsou moje zbraň.....

Sbírka: Taneční básně

Taneční kroky jsou moje zbraň,
muzika a noty jsou pomocnice mé,
tak se prosím braň,
zatancuj nebo je to prohrané.
Jsem taneční diva, co tě pokoří,
bude tancovat od rána až do noci.
Tanec je to pro co mé srdce hoří,
pojďme být rytmu otroci.
V záři měsíce budu tančit,
chůzi po měsíci snad zvládneš.
nemusím se do toho tlačit,
budu dřít až ty usneš.
Na parketě budu potit krev,
až do padnutí a vysílení.
Bude to radosti řev,
nic lepšího na světě není.
Autor Annie Tauer Jackson, 03.06.2016
Přečteno 991x
Tipy 4
Poslední tipující: Koala, Kubíno, Katherin Bidmonka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuto Tvou vášeň plně podporuji. Vsedě... :)

11.08.2023 19:38:54 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí