Husopasky

Husopasky

Anotace: Jaké asi byly...

Husopasky

Husopasky nosí pásky,
pásky kolem hlavy.
Vážou si je z trávy
a tiše se zdraví.

Husopasky bez nadsázky
chodí rády na procházky.
Také chodí bosy,
když se louky kosí.

Husopasky někdy z lásky
pletou klukům hlavy.
Když je to ten pravý,
tak je to i baví.

Husopasky na závazky
nejsou zrovna vhodné krásky.
Nehrají si na dámy.
Raději jsou s husami.

Husopasky mají vrásky,
neumí si dělat masky.
Přesto mají tváře svěží,
i když už jim léta běží.

Husopasky mají vlásky
dlouhé, jak filmové pásky
a nohy si neholí,
vždyť chodí jen po poli.
Autor Tapíše, 03.06.2016
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Dreamy, MARKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Husopasky tuze milé, ač se to zdá pošetilé, pro své husy krásně, skládají též básně.

04.11.2016 08:50:56 | Pelican

Ta je roztomilá...:-)

03.06.2016 21:37:21 | Dreamy

Parádní rýmovačka :)

03.06.2016 20:36:53 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí