Až zavřou svět...

Až zavřou svět...

Anotace: :)

Ještě pořád moc nevím, co budu dělat
až zavřou tenhle zpropadenej svět
Asi se budu jen škodolibě dívat
na hrstku tupců, co se derou zpět.

A budu se smát, co hrdlo ráčí
vždyť lpět na tom, co je,
je vždycky leda k pláči.
Autor Gigy, 04.06.2016
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí