Když...

Když...

Anotace: 4/6/2016

Když nebe bylo nekonečné
a tma skýtala pohodlí
Když cesty domů krátila jsem
a ráno připomínala
Když slova byla mnohoznačná
a jindy jich netřeba
Když víno v ústech hořklo
a stejně teklo dál
Když teplo dlaní uzdravilo
a pomohlo mi vstát
Když bylo snadné znovu dýchat
a nepochybovat

Už tehdy věřit neměla jsem,
že ty oči nemohly by lhát.
Autor E.deN, 04.06.2016
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí