heroin

heroin

měl jsem sen
byl překrásnej

nechal mě si připadat jako chlap
měl barvu karafiátů

a všechny holky křičely

že nevědí

já tam byl
stejně jako teďka tady

a jehla sjela do mí žili
byl tak překrásnej
a já byl mužem
a já byl svobodnej

co si myslím?
já nevím
nech mě hádat
heroin
Autor madness.is.freedom, 05.06.2016
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí