Kroky

Kroky

Anotace: Šly kroky k chůzi odsouzené, pevně a jistě po krajině, krajině známé-přesto cizí, za květinovou d...

Šly kroky k chůzi odsouzené,
pevně a jistě po krajině,
krajině známé-přesto cizí,
za květinovou deziluzí.

Šly kroky těžce přes údolí,
prázdnotou skrytou za detaily.
Spolknuté stínem zimních dubů,
hledali loňskou letní hudbu.

Šly kroky skrze zlaté síně,
vstříc všemu, co se ještě stane,
a protože se tolik hnaly,
šeptání světla neslyšely.
Autor Vraby, 06.06.2016
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí