to ví jen Nil

to ví jen Nil

/cítil si to?/
/ten bohémský stať?/
/tu nespoutanou krásu?/

čekal jsem na pozvání
v Nilu plným krve
ve chřtánech krokodýlů
a pyramidou nad hlavou

hleděl jsem jí do očí
byly jako ze skla
jako z křišťálu
/o tak průzračné/
více než srdce z opálu

tak vystoupil jsem z řeky ven
na břeh
zašpiněn krví
která nebyla moje
/nebo byla?/

to ví jen Nil
Autor madness.is.freedom, 07.06.2016
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí