Kamarádka

Kamarádka

Anotace: Hudební text

Je to zvláštní, tenhle pocit, s ní se smát a kamarádit,
Je to zvláštní, to stává, kamarádka na mě mává.

Je to zvláštní pocit, mít kamarádku.
S ní se smát a jít na procházku.

Je to zvláštní, všichni žasnou, kamarádku mám a krásnou.
My se máme hodně rádi, přesto jsme jen kamarádi.

Je to zvláštní pocit, mít kamarádku.
S ní se smát a jít na procházku.

Je to zvláštní, zas jsme spolu, z kamarádství máme školu.
Je to zvláštní úkaz vědy, všichni říkaj, jsou jak děti.

Je to zvláštní pocit, mít kamarádku.
S ní se smát a jít na procházku.
Autor vmauxit, 10.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pripomina mi to tu malou holku v radiich s hezkym studiovym hlasem... ehm, jak to je? .... mel jsi me rad .. nebo nejak tak

10.02.2007 16:41:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí