políbená

políbená

Měla si hlas, obdobný jaru
i ve stinných chvílích letních dní
Však propadla si vbrzku zmaru
tvá duše v nekonečnu sladce spí

Trhala si plody s něhou
lučních víl a mořských pan
stala si se prostou ženou
avšak nepoznala sebeklam

políbená umrlcem na chladném hrobě
v černým kašlem shnilé době
Ten hnusný ďábel pln červů v kobce
ty již ležíš v rodinné hrobce

políbená
spinká
spinká sladce
Autor madness.is.freedom, 08.06.2016
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí