.....aneb Touha

.....aneb Touha

Anotace: Po dlouhé době zase něco...potěšil by nějaký komentář...

Tak toužili jsme po svých dotecích

a nevnímali, že se dotýkáme

a hřejeme podle přání 

však

v náručí někoho

jiného


Chtěli jsme se a chtěli jsme se 

moc

byl velký chtíč a hrozně 

malá postel i pro mě 

a přesto s jinou

byla až moc prázdná

 

a tys chtěl až příliš

 

Byl pozdní večer...

a s Máchou jsem dopíjela

zbytky své nehořlavosti

...když mě má únava vzdychaje

podváděla s nocí

Autor Laven De Brig, 08.06.2016
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to líbí moc.

16.06.2016 22:33:52 | Jan Urban

Děkuju moc...

16.06.2016 22:35:28 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí