Uzly

Uzly

Anotace: Nikdy nerozpletu, to co spojilo nás

Na koncích našich vět
Udělám uzlů pár
A svážu je tak pevně,
Jak svázali se prvně,
To když jsme byly pár
A náš byl celý svět.

Uprostřed mezi námi
Se prostor spojil v hráz
Přes ni nevidíme
Přes ni neslyšíme,
Tu dříve přeskočil bych snáz
Teď mám ale v duši šrámy.

Na začátku dnešního patu,
Bych ti rád teď řekl díky,
Za všechno naše krásné,
Za ty chvíle,byly vzácné,
Za úsměvy i vykřičníky
ty naše uzly nikdy nerozpletu.
Autor Kutty, 10.06.2016
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Jajina, Frr, Fany, Poetik, el sereno, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím - uzly nechat být - v šuplíku - ležet potichu - na památku . . . :-).

10.06.2016 13:26:07 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí