Podivuhodná hudba

Podivuhodná hudba

Anotace: Můj první básnický pokus, krátká a hravá básnička.

Letěla včelka nad potokem
v ten krásný letní den.
A zpívala si pro srandu
píseň o nandu.
Slyšela ji ryba ve vodě
a řekla si, co nemá tě?
Včela může zpívat a já ne?
Co tomu řeknou občané?
I vystrčila hlavu z vody
a začla hezky podle noty
zpívat píseň nádhernou
o tom městě nad Seinou.
Tak zpívali si takhle spolu
každá podle svého slohu,
ryba se včelou
hudbu rozmilou.
Autor sebkve, 10.06.2016
Přečteno 193x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dvojzpěv včelky s rybou..je náhodou dobrým začátkem..tak vítej a do toho :-D*

10.06.2016 21:08:23 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí