Na cestu

Na cestu

Anotace: . . .

Daleké jsou ty vody
co tě ponesou
a kéž jsou tvé dny spočteny
až když dorazíš domů

Posadím ti anděla na rameno
a nechám tě jít
však tě zas potkám na konci hrací desky

Na bíledni světa se rojí medúzy
a lákají poutníky do bažin
jsi jako osamělá loďka vprostřed moře
a já teď dokouřím a půjdu

a snad budu ten břeh
u kterého za pár eonů
znovu vyhodíš kotvu.
Autor Tawi, 18.06.2016
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiší žal poezie tvá a smutnému srdci jest příjemná.

18.06.2016 10:16:20 | Slav Milo

Děkuji, jsem ráda.

20.06.2016 22:23:59 | Tawi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí