Modlitba za noční štace

Modlitba za noční štace

Anotace: .....

Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít vztek
a choulit se s ním v emigraci
všech opuštěných zastávek

A vstávat když se blíží linka
naplnit prázdný žaludek
Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít vztek

uvidět ráno nad ulicí
obláčky páry z vašich úst
Můj malý Bože
milující
prosím tě stokrát – nedopusť:

Měj slitování s neznabohem
kterého kdysi zplodili
v zastávce stejně opuštěné
stříkni mu strychnin do žíly!

Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít strach
a choulit se jak v emigraci
v těch opuštěných
zastávkách

Autor JirkaS, 20.06.2016
Přečteno 400x
Tipy 27
Poslední tipující: ARNOKULT, JardaCH, Sofia Filein, Dreamy, Móny, el sereno, Pamína, bogen, Frr, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, taky se někdy modlím..

21.06.2016 02:51:33 | el sereno

ta je tak vroucí, jak nějaká barokní lamentace..velmi ji obdivuju..:-D* ST*

20.06.2016 20:23:20 | Frr

:) opravdová modlitba ...

20.06.2016 16:59:48 | Ragnell

vroucí...ST básníku :-)

20.06.2016 14:08:21 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí