Waltz mit Tod

Waltz mit Tod

Anotace: ..

Život se rozbíhá
a na smrt je brzy
i přesto však pocit mám
že mě smrt brzdí.

Hrdlo mi svírají
myšlenky na ni,
co do pekel koukají.
Nechci však říct,že se jí bojím.

Drží mne v náruči
a do rytmu se vrtí.
Není mi pomoci,
jak mě tak škrtí.

Osudný polibek
chystá se mi vtisknout na rty.
Tančíme valčík a je úplněk
tančíme za světla, tančíme za tmy.

Nikde se neschovám,
tančit chce stále.
Tak, tak jí odolám
a zas jsme v tom sále.

Tančíme od rána,
tančíme do noci.
Hold mě má ráda,
hold mě má v moci.

Snažím se tančit,
abych ji neomrzel.
Vím, že až přestanu ji bavit.
Pošle mě do pekel.

Do pekel horoucích,
kde smrad a špína.
Proti tomu tanec se smrtí,
je vážně príma.
Autor lukassnajdr, 24.06.2016
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí