Nový začátek

Nový začátek

Anotace: S čistým listem započínám novou kapitolu. Snad.

Já začínat bych chtěla
vždy od nuly.

Jenže život a svět
takto nefungují.

Ale já to zkouším
znova a znova.

I když vím že
minulost nemůžete
jen tak
z existence
vymazat.

Že lidský příběh se
jen tak
nemůže proměnit
v prach.

A proto teď chci dát
tomuto světu
a sobě především
ještě šanci
poslední.

Tu šanci
jedinou kterou mám
kterou jsem si zvolila
chci ji zkusit
ještě jednou
řádně a plnými doušky

využít.

Proto se vracím na Liter
po dlouhé době
jako někdo jiný.

A tajně doufám
že tentokrát
zůstanu tady
už napořád.
Autor Liliana Toreen, 24.06.2016
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

páči sa mi tvoj štýl písania :)

28.06.2016 22:01:49 | Sofia Filein

...tip pro nový začátek...

24.06.2016 22:38:48 | Jort

začínat od nuly je vegáč. já každé ráno otevřu oči, a už to mám 0:3 :-)

24.06.2016 19:27:34 | hledač

Ani já nezačínám úplně od nuly.
Ale můžu to alespoň předstírat.

24.06.2016 19:57:50 | Liliana Toreen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí