poletování

poletování

Anotace: každý večer usínáš s otázkou a každé ráno se s odpovědí budíš co bude až se nezeptáš co se sta...

každý večer usínáš s otázkou
a každé ráno se s odpovědí budíš

co bude až se nezeptáš
co se stane až ráno oči nebudou hledat

mám klíč a hledám bránu
mám vše a přitom na místě se motám

kruh je nejlepší přítel dne
a naděje v něm jako liška honící vlastní ohon

bloudíš, každý den bloudíš svým fiktivním světem představ
a hledáš sám nevíš co

někde uvnitř prázdna všedních dnů skrýváš odpověď
na otázky, Tvé, její...
Autor lotr, 24.06.2016
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí