I Need My Girl

I Need My Girl

Spala jsem se všemi tvými sny i nočními můrami
Byla nejblíž ráji jak to na zemi jde
A krvácela
Jen abych cítila život

Říkali
Že jsme se pro sebe narodili
Ale všichni umřeme sami
A pak se znovu narodíme
Do samoty

Nebe nemá východy

Spala jsem se všemi svými sny i nočními můrami
Jako bych byla zrozená k extázím na kříži
Prožitými zas a znova
Které neuhasí ani svěcená voda

Nikdo nebolí jako ty
Když potřebuješ svoji holčičku
Prosíš
A pálíš do kůže
Jako touha
Která mě jednou zničí na kusy tkání
Potmě
V podkroví
Autor její alter ego, 27.06.2016
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Luky-33, Kubíno, CoT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé :)
mám svého oblíbeného autora

17.10.2016 12:48:41 | CeP

Děkuju za chválu.

17.10.2016 19:31:31 | její alter ego

je to moc hezké počtení, něco jako když by chtěl být šmirgl hajzl papírem
a to má koule

27.06.2016 20:43:47 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí