Výhra

Výhra

Anotace: Překonávání těžkostí

Dnes jsem znovu vyhrála,
vyhrála jsem život,
po trampotách posledních dní
mně zbývá jen konstatovat
vyhrála jsem...
už nemusím zadržovat dech
a dusit se bolestí, mé nehty
přestanou drásat stromy
v smrtelné křeči s prosbou o pomoc.
Mohu k nim zase vlídně přijít
a obejmout je jako kdysi, kdy
život nemohl tak rychle odejít
a já měla ještě čas spoustu času,
a já jím plýtvala, koupala se v tom
co jsem nikdy nechtěla, aby mě omývalo...
Autor lesní víla, 04.07.2016
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí